Skip to main content
Stilling

Daglig leder og forretningsutvikler med erfaring søkes til CSN Media AS

CSN Media AS er på utkikk etter en dyktig og erfaren daglig leder som også kan være en forretningsutvikler og strategisk partner. Vi ønsker å finne en person som kan ta tak i både nye og gamle kunder, og som vil være med å styrke vår posisjon som en ledende leverandør av skilt, dekor, messe- og displaysystemer, reklameseil og andre profileringsprodukter.

Som daglig leder vil du ha ansvar for å lede og utvikle bedriften videre. Du vil være med på å utvikle og gjennomføre vår strategi og sørge for at vi når våre mål. Du vil også ha personalansvar og jobbe tett med våre dyktige medarbeidere for å skape gode resultater.

Som forretningsutvikler vil du være ansvarlig for å identifisere og utvikle nye forretningsmuligheter, inkludert å oppsøke nye markeder og muligheter. Du vil ha fokus på å bygge sterke kunderelasjoner og partnerskap, og være en strategisk partner for våre kunder. Du vil også være med på å utvikle og implementere salgsstrategier for å øke vår omsetning og styrke vår posisjon i markedet.

Vi søker en person med følgende kvalifikasjoner:

  • Erfaring som daglig leder og/eller salgsleder
  • Erfaring fra salg av produkter innen reklamebransjen eller tilsvarende
  • Gode kommunikasjonsevner og evne til å bygge sterke relasjoner med kunder og samarbeidspartnere
  • Evne til å jobbe selvstendig og ta initiativ
  • God økonomisk forståelse og evne til å lede bedriften på en effektiv måte

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i en solid og voksende bedrift. Hos oss vil du få mulighet til å jobbe med dyktige medarbeidere og utføre varierte oppgaver. Vi kan også tilby konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter for den rette personen.

Hvis du mener at dette er en stilling for deg, send oss din søknad og CV så snart som mulig. Vi ser frem til å høre fra deg!

Michael Nybråten

Author Michael Nybråten

More posts by Michael Nybråten

Leave a Reply