Skip to main content

Dekor

Dekor kan benyttes til gode resultater både innen- og utendørs, på kjøretøy, på vinduer og fasader. Vi printer, konturskjærer, og leker med materialer for å garantere kunde best resultat. Mulighetene er mange, kampanje eller mer permanente løsninger. Vi gir deg råd og veiledning i forhold til kvalitet og bruksområde, og garanterer deg en løsning med et resultat du er fornøyd med.

Send oss forespørsel på Dekor

Bildekor

Bildekor kan være alt fra små enkle minimalistiske merker til det større, som virkelig kan ta i bruk bilen som markedsføringskanal.

Båtdekor

Båtdekor produseres først og fremst i selvklebende folie av høy kvalitet, men hos oss kan du selvfølgelig få en mer eksklusiv løsning hvis det er ønskelig.

Chrome Delete Kit

Vi har chrome delete sett til alle typer biler som kan produseres på kort tid og sendes i post. Enkelt å montere selv. Vi kan også montere dette for deg om ønskelig mot en kostnad.

Fototapet og veggdekor

Hvis du noensinne har ønsket å lage et morsomt, funky rom som virkelig reflekterer din smak og personlighet, så er fototapet veien å gå.

Vindusdekor

Hvis du noensinne har ønsket å lage et morsomt, funky rom som virkelig reflekterer din smak og personlighet, så er fototapet veien å gå.

Bussdekor

Bussdekor eller bussreklame er en glimrende måte å markedsføre seg på. Bussenes størrelse gjør dem synlig i trafikken og de kjører mye.

Utvalgte prosjekter

Er du klar for å realisere ditt prosjekt?

Kontakt oss