Dekor

Folie og dekor benyttes både ute og inne, på kjøretøy, i interiør, på vinduer og fasader. Vi printer og konturskjærer, kombinerer og leker med materialer. Mulighetene er store! Kampanje eller permanente løsninger, vi gir deg råd i forhold til kvalitet og bruksområde. 

Bildekor

Båtdekor

Bussdekor

Veggdekor

Vindusdekor

Bildekor

Bildekor kan være alt fra små enkle minimalistiske merker til det større, som virkelig kan ta i bruk bilen som markedsføringskanal.

Enten du vil ha en kampanje som går over noen måneder, eller dekor som sitter i årevis, er vi fleksible med dekor til alle formål. 

Båtdekor

Båtdekor produseres i selvklebende folie av høy kvalitet, men hos oss kan du selvfølgelig få en mer eksklusiv løsning ved ønske for det. 

Besøk vår side for å enkelt bestille ditt båtdekor, enten du ønsker et lite navn/logo, eller et mer spennende dekor til båten.

Bussdekor

Bussdekor er en glimrende måte å markedsføre seg på. Bussenes størrelse gjør dem synlig i trafikken og de kjører mye. 

Om bussen skal kjøre i spesielle oppdrag en periode, er også bussdekor med folie et godt og billig alternativ til lakkering.

Vindusdekor

Å pynte lokalene er spennende om du ønsker å informere eller dekorere visuelt. Men en kombinasjon er nok det beste.

Elementene kan bidra til et delikat bilde på kontoret eller i butikk, samtidig som det er med på å hindre innsyn der man selv ønsker. 

Veggdekor

Hvis du noensinne har ønsket å lage et morsomt, funky rom som virkelig reflekterer din smak og personlighet, så er fototapet veien å gå.

Effektivt om du ønsker dekorasjon som er unikt og skreddersydd og samtidig omfatter tradisjonelle elementer av design og høy kvalitet.

Utvalgte prosjekter

Bildekor

Bussdekor

Båtdekor

Vindusdekor

Veggdekor