Skip to main content

Bildekor – dekor, del- og helfoliering

Bildekor er viktig i alle slags sammensetninger. Bildekor kan være fra de små enkle minimalistiske merkene, til virkelig å benytte bilens potensial som egen markedsføringskanal. Enten du vil ha en kampanje som går over noen måneder, eller ha dekor som sitter i årevis. Vi hjelper til med å skissere bildekor til kjøretøyet som du måtte ønske, slik at dekoren representerer deg og ditt varemerke på en best mulig måte. I tillegg tilbyr vi dekor til båt, buss, lastebil eller andre kjøretøy. Ta kontakt.

Send oss en forespørsel på bildekor

Her finner du en pris oversikt på bildekor eksempler. Du kan da finne ut hvor mye dekor du ønsker på bilen din og se omtrentlig hvor du havner i pris.
Vi designer dekoren du ønsker på din bil.

Dekoret kan leveres i mangfoldige farger, kvaliteter og strukturer, til bruk både innen- og utendørs. Det er viktig med tanke på å synes, da ved å benytte bil som markedsføringskanal.

Mange bruker mye tid i trafikken, og det vil i lengden lønne seg med en bil som har et godt og synlig profilert budskap.

Det gjelder å bruke litt tid på å finne ut hva som vil være den beste og mest effektive måten å profilere ditt kjøretøy på. Enten det er fra meget enkle logo-elementer eller helfoliering av bilen.

Vi kommer gjerne med designforslag, slik at ditt budskap blir presentert på best mulig måte.

Er du klar for å realisere ditt prosjekt?

Kontakt oss