Skip to main content

Isopor bokstaver

Isopor, er et fantastisk materiale som kan brukes til nær sagt alt – skilter, tekster, modeller, logoer etc. Materialet kan brukes både inne og ute, og har et stort bruksområde, som f.eks. skilt/tekst/logo på fasader, i butikker/kontorer, på messer/displays, scenedekor etc.

Tekster/logoer produseres av isopor, utskåret med glødetråd, isopor kan males i alle fargekulører (NCS/RAL). Her kan vi legge fronter i laserskåret akryl/plexiglass/pvc, som beskytter og gir en høyglanset, vakker front. På en logo med fargetoner, printes baksiden av akrylfronten.

Send oss en forespørsel

Isopor kan brukes til det meste innen skilt og dekor.

Innendørs logoer

3D logoer

Messeskilt

Messemodeller

Utendørs logoer

Scenedekor

Produktmodeller

Spesialbestillinger

Isopor skjærer vi i formater opp til 2400 x 1200 mm, og tykkelser fra 20 – 600 mm. Standard lagerførte tykkelser er 30, 50, 100, 200, 300 og 600 mm. Andre tykkelser på forespørsel. Vi fører to kvaliteter, EPS og XPS. EPS har en tett og hard overflate og er mest benyttet. XPS er enda hardere med tettere overflate og blir kun benyttet ved behov.

Isopor kan males eller sprøytes i alle fargekulører (NCS/RAL). Logoene kan leveres med fronter i laserskåret akryl, eller utfrest i pvc/aluminium.

Vi kan være behjelpelige med å sette opp 3D skisser.

Utvalgte bilder på utførte jobber.

Er du klar for å realisere ditt prosjekt?

Kontakt oss