Skip to main content

Messeutstyr til event og messer

Vi leverer et bredt og variert utvalg av messeutstyr og andre displaysystemer. Det meste finnes som ferdige elementer, men kan også spesiallages i ønskede materialer. Vi avtaler gjerne et møte med kunden, for å klargjøre behov og ønsker. Ofte fins det flere ulike former og størrelser på messeprodukter som man kan velge.

Send oss en forespørsel

Sjekk også ut nedenfor våre flotte messeprodukter som kan bestilles direkte i vår nettbutikk !

Messevegger

Messebord

Rollup

Beachflagg

Messevegger med moderne visuelt utrykk.

Messevegger som skiller seg mye mer ut enn de andre klassiske messeveggene. Systemet er lett å frakte å tar kort tid montere opp. Noen av veggene kommer i ulike bredder og fasonger, som gjør at du vil finne en unik løsning som vil fungere på området du måtte ha til disposisjon.

Flotte rollups med deres design og budskap.

Kvalitets rollup til en god pris. Lett å sette opp, og fremhever ditt budskap på en rimelig og effektiv måte. Leveres i sort praktisk bæreveske. 2 svingføtter for økt stabilitet og print på kvalitetsduk.

Beachflagg – enkel og visuell markedsføring.

Våre beachflagg kommer i 6 ulike former og 4 forskjellige høyder du kan velge mellom. Du kan laste ned beachflagg malen. Ønsker du hjelp med oppsett kan vi gjøre det for deg mot et grafisk tillegg. Leveringstid fra 7-10 dager. Raskere mot ekspress tillegg.

Er du klar for å realisere ditt prosjekt?

Kontakt oss